Erhverv

Virksomhed

Vil du og din virksomhed åbne døren for mennesker med særlige vilkår, og hjælpe dem i deres vej ind på arbejdsmarkedet?

Når I som virksomhed tager en medarbejder med handicap i virksomhedspraktik, giver I et menneske med svære vilkår mulighed for at opbygge vigtig erhvervserfaring. I et samarbejde med Glad Erhverv får du kontakt til praktikanter, som på forhånd bliver matchet til din virksomheds behov. Vi har solid erfaring med at matche og bygge bro mellem praktikant og virksomhed.

Vil I være med til at skabe det rummelige arbejdsmarked? Vores mål er at skabe 5000 fleksjob inden 2025.

"Det er en win win. Nemt og lige til. Jeg kan kun anbefale det til andre. For os er der ingen besværlige processer"

Jakob Bo Urhammer, Director hos PwC om samarbejdet med Glad Erhverv

Jobmatch, der dur!

I tæt samarbejde med kommuner skræddersyr vi et jobmatch mellem deltager og den helt rette arbejdsplads. Det gør vi med god tid til den nære relation.

Glad Erhverv er specialiseret i skræddersyede jobmatches. Vi tilbyder særligt tilrettelagte kvalificeringsforløb for mennesker med handicap. Vi tager os tiden til at lytte, forstå og forbinde. Og derfor har vi succes med at skabe matchet mellem virksomhedens behov for opgaveløsning og deltagerens kompetencer og skånebehov.

Skal vi skabe arbejdspladser sammen?

Overvejer du og din virksomhed at åbne døren for mennesker med handicap og hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet? Så lad Glad Erhverv hjælpe jer i forhold til at blive praktikvært. Ring eller skriv til os, så finder vi den rigtige løsning for præcis jeres virksomhed.

Kontakt os her

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her