Erhverv

Virksomhed

Vil du og din virksomhed åbne døren for mennesker med særlige behov og hjælpe dem i deres vej ind på arbejdsmarkedet?

Når I som virksomhed tager en medarbejder med en funktionsvariation som f.eks. autisme eller ADHD i virksomhedspraktik, giver I et menneske med svære vilkår mulighed for at opbygge vigtig erhvervserfaring. I et samarbejde med Glad Erhverv får du kontakt til praktikanter, som på forhånd bliver matchet til din virksomheds behov. Vi har solid erfaring med at matche og bygge bro mellem praktikant og virksomhed.

Et samarbejde med Glad Erhverv bidrager først og fremmest til et mere inkluderende samfund. Men det bidrager også til, at din virksomhed er med til at skabe en rummelig og mangfoldig arbejdsplads og kan ydermere være en central del af jeres CSR-profil. Endelig tilfører det kvalificeret arbejdskraft inden for særlige arbejdsområder og fører til udførelsen af arbejdsopgaver, som I ellers ikke har tid til at udføre.

Vil I være med til at skabe det rummelige arbejdsmarked? Vores mål er at skabe 5000 fleksjob inden 2025.

"Det er en win win. Nemt og ligetil. Jeg kan kun anbefale det til andre."

Jakob Bo Urhammer, Director hos PwC om samarbejdet med Glad Erhverv

Skal vi skabe arbejdspladser sammen?

Overvejer du og din virksomhed at åbne døren for mennesker med funktionsvariationer og hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet? Så lad Glad Erhverv hjælpe jer i forhold til at blive praktikvært. Ring eller skriv til os, så finder vi den rigtige løsning for præcis jeres virksomhed.

Kontakt os her

Her samler vi ikke på data, men på glade historier