Erhverv

Annie i praktik

Annie er 20 år og blev i sommeren 2018 færdig med den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) på Glad Fagskole. Nu er hun i afklaringsforløb i Glad Erhverv.

Annie er 20 år og blev i sommeren 2018 færdig med den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) på Glad Fagskole. Nu er hun i afklaringsforløb i Glad Erhverv. En aftale, der er lavet med jobcentret. Målet med forløbet er afdækning af Annies potentiale i forhold til job eller uddannelse. Det betyder bl.a. at balancen mellem Annies drømme, og hvad der er realistisk, skal findes.

I øjeblikket svinger Annie støvekost og gulvmopper. Hun er nemlig i praktik som servicemedarbejder i kulturhuset KU.BE. Her afprøver hun forskellige opgaver inden for rengøring og service. Før hun begyndte på KU.BE, var Annie skeptisk over for rengøringsområdet. Nu er hun dog ikke i tvivl om, hvad hun ønsker sig i fremtiden:

”Jeg troede ikke, jeg vil synes, det er fedt at gøre rent, men nu håber jeg at blive ansat i serviceteamet”

Sideløbende med sin praktik har Annie undervisning i dansk og matematik på Glad. I øjeblikket har vi fokus på antal arbejdstimer. ”Jeg får ro til at arbejde og lære. Det er meget vigtigt, at jeg ikke bliver stresset, for så kan jeg ikke arbejde. Når jeg får for mange opgaver, går jeg i panik og bliver presset, og så tager jeg hjem. Her bliver der taget hensyn til mig”, forklarer hun.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig i Glad Erhverv

Kontakt os

Her samler vi ikke på data, men på glade historier