Erhverv

Jobmatch, der dur!

I tæt samarbejde med kommuner skræddersyr vi et jobmatch mellem deltager og den helt rette arbejdsplads. Det gør vi med god tid til den nære relation.

JensogMorten

”VI ER MED FRA START TIL SLUT. DEN nære RELATION, VI HAR TIL deltageren, ER UNIK.”

Jens Skræ, faginstruktør

Glad Erhverv er specialiseret i skræddersyede jobmatches. Vi tilbyder særligt tilrettelagte kvalificeringsforløb for mennesker med handicap. Vi tager os tiden til at lytte, forstå og forbinde. Og derfor har vi succes med at skabe matchet mellem virksomhedens behov for opgaveløsning og deltagerens kompetencer og skånebehov.

Glad Erhverv skaber stærke resultater. 8 ud af 10 deltagere får en succesfuld afklaring i Kolding – heraf er to ud af tre deltagere afsluttet med det gode jobmatch!

Vi har vokseværk. 100+ virksomheder, 10+ kommuner og hundredevis af deltagere har deltaget med succes.

Sådan gør vi

Faginstruktør Jens skaber den nære kontakt Jobcentret er imponeret over resultaterne

 

HBS Economics evaluering: 66 % af deltagerne kommer i job! Glad ramte plet hos caféejer Tom

 

MERE OM JOBMATCHET

Vi er specialiserede i virksomhedsforlagte kvalificeringsforløb for mennesker med handicap, der har svært ved at finde vej til arbejdsmarkedet.

Sammen med den enkelte forløbsdeltager tager vi udgangspunkt i det, vedkommende kan – og identificerer, hvor der er behov for kvalificering. Meningen med samarbejdet er at lære deltageren rigtigt godt at kende, og oversætte kompetencer og skånebehov til en arbejdsidentitet, der kan matches med et job.

Det virksomhedsforlagte forløb suppleres med undervisning, hvor slutproduktet er et gennemarbejdet CV med en fortælling om ’jeg kan’ i stedet for ’jeg kan ikke’.

Vi er bindeleddet imellem ledige mennesker med handicap, virksomheder og jobcentret: Vores samlede viden om deltageren, efterspørgsel på arbejdskraft og lovgivningens rammer – kombineret med et mantra om at alle parter skal være tilfredse med samarbejdet – går op i en højere enhed, når målet nås. Her er 2 ud af 3 af forløbene er afsluttet med det gode jobmatch.

Skal vi skabe arbejdspladser sammen?

Vi samarbejder med jobcentre, kommuner og virksomheder landet over. Kontakt en af vores konsulenter for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os her

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her