Erhverv

Borger

Hvad er dine drømme for uddannelse og job? Vi hjælper dig med at finde vej og realisere drømmen!

I Glad Erhverv brænder vi for at hjælpe unge mennesker med at få øje på og bruge deres ressourcer. Vi har hold, hvor unge i fællesskab kan udvikle sig i et støttende miljø, hvor både udfordringer og styrker anerkendes. Vi har også et hold, som tilbyder undervisning i matematik og dansk.

Vores afdeling er en del af Glad Fonden, som driver socialøkonomiske virksomheder inden for forskellige brancher. I vores egne virksomheder kan du få mulighed for at indgå i et rummeligt arbejdsfællesskab, som sikrer gode betingelser for faglig og personlig udvikling. Dette kan være et springbræt til uddannelse eller en virksomhedspraktik på det ordinære arbejdsmarked.

Sammen med din mentor fra Glad laver du et skema, der er skræddersyet til lige netop dig og dine ønsker til uddannelse og job. Du kan f.eks. afprøve Køkken, Service, Reception, Pedel eller Medier. Vores mål er, at du undervejs hos os bliver helt klar over, hvad du skal, og at du begynder i uddannelse eller job, når du slutter dit forløb hos os.

Vi hjælper dig med at realisere drømmen!

Se en film om, hvordan det er at være i praktik eller ansat hos Glad:

Rammeaftale med Jobcenter København

Glad Fonden har indgået en rammeaftale med Jobcenter København (JKU) om specialiserede indsatser til særligt udsatte unge, herunder unge med autisme, udviklingshæmning og andre kognitive udfordringer

Vil du vide mere?

Tal med din sagsbehandler i jobcentret og spørg om muligheden for forløb i Glad Fonden. Du er altid velkommen til at komme på besøg eller kontakte os.

Kontakt os her

Her samler vi ikke på data, men på glade historier