For virksomheder

Socialøkonomisk samarbejde

Vil du og din virksomhed åbne døren for mennesker med særlige vilkår, og hjælpe dem i deres vej ind på arbejdsmarkedet?

Glad Erhverv er den naturlige professionelle partner, når kommuner og virksomheder, skal samarbejde om et rummeligt arbejdsmarked og jobskabelse, for personer med funktionsnedsættelse.

Køb Socialt

Glad Fonden er sociale innovatører, når det handler om inklusion af medarbejdere med handicap i produktionen. 

Glad Fonden er en erhvervsdrivende fond, drevet på socialøkonomiske vilkår. Glad Fondens er en succesfuld virksomhed med 15 års erfaring – med stærke sociale værdier, der tæller mere end 300 medarbejdere på landsplan. I alle fondens virksomheder arbejder kollegaer med eller uden handicap side om side. 

Glad Fonden er drevet af en stærk idé om, at personer med handicap kan producere og bidrage til samfundet og arbejdsmarkedet. Vores mål er, at personer med handicap inkluderes på arbejdsmarkedet og får mulighed for at udvikle deres fulde potentiale.

Vi samarbejder gerne:

I Glad Fondens mange virksomheder tilbyder vi en lang række produkter og services. Inden for bl.a. kantinedrift, catering, design, tv, radio, animation og teater, som alle arbejder på markedsvilkår. Udover egne virksomheder indgår vi i partnerskaber med private virksomheder, kommuner, kultur- og uddannelsesinstitutioner og samarbejder med flere anerkendte kokke, designere og kunstnere. 

Vi har aktuelt 7 forretningsområder: